Donează pt. Așezământ

                    

Proiectele CBROM

 

În Săptămâna Mare a anului trecut lansam acţiunea Jertfa Mântuitorului şi Jertfa Noastră în scopul strângerii de donaţii pentru jertfelnicele bisericii Aşezământului nostru. Între timp au fost preluate în întregime Sf. Masă şi proscomidiarul altarului Sălii Crucilor. Le mulţumim tuturor celor care au adus ofranda lor în acest scop. Pentru Sf. Masă din biserică mai sunt necesari încă 5.500 €, iar pentru proscomidiar încă 3.000 €. Le suntem recunoscători tuturor celor care se mai pot implica pentru a prelua în totalitate costurile respective. Mai jos se pot vedea imagini cu Sf. Masă şi Proscomidiarul care au fost montate de curând în biserică la locul lor.

 

Ele au fost realizate cu atenţia cuvenită unor piese centrale ale bisericii, pe care se va săvârşi Sf. Liturghie. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi cei care s-au implicat şi se vor implica în continuare pentru încheirea acestei acţiuni, pe proiectanţi, pe lucrători, pe donatori şi pe toţi cei care se roagă pentru ducerea la bun sfârşit a lucrărilor. + Sofian Braşoveanul

Contul pentru donaţii este trecut mai jos. La „Verwendungszweck” (scop-destinaţie) treceţi obiectul pentru care faceţi donaţia. De asemenea, telefonic sau prin e-mail, puteţi să ne clarificaţi despre ce este vorba precum şi să ne transmiteţi pomelnice spre pomenire la Sfintele Slujbe.

Rumänische Orthodoxe Metropolie-Kirchnzentrum München
Liga Bank Regensburg

IBAN: DE76 7509 0300 0005 1307 35

BIC: GENODEF 1M05