Donează pt. Așezământ

                    

Proiectele CBROM

 

Pe 13 septembrie, Clopotele Așezământului Bisericesc vor începe să ne adreseze chemarea la rugăciune în biserica Așezământului nou construit. Sfințirea altarului Sălii Crucilor, programată pentru 13 septembrie 2020, am fost siliți, din cauza restricțiilor și greutăților provocate de pandemia de coronavirus, să o amânăm pentru anul viitor. Ziua Crucii (14 septembrie) fiind hramul principal al Bisericii, duminică 13 septembrie, de la orele 10:00, vom săvârși Sf. Liturghie în biserica catolică Alte Haidhauser Kirche. După finalul Sf. Liturghii, ne vom deplasa la șantierul Așezământului, în Muenchen-Aubing, unde, începând cu orele 14:00, vom săvârși slujba de sfințire a clopotelor mănăstirii.

 

 

În contextul restricțiilor impuse din cauza pandemiei, atât pentru participarea la Sf. Liturghie în biserică, cât și pentru slujba de sfințire a clopotelor, este necesară o înscriere prealabilă. Solicitarea de înscriere o puteți trimite folosind adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., un sms la tel. 0176-61048133, sau telefonând la Tel. 089/66060884. În solicitare vă rugăm să ne comunicaţi numărul de persoane doritoare a participa, numele acestora, precum şi un contact telefonic sau prin email al lor. Participarea se va putea face doar în urma primirii răspunsului de confirmare și urmând regulile sanitare în vigoare la momentul respectiv. Persoane special rânduite vor veghea la păstrarea ordinii și vor acorda la fața locului îndrumările necesare.

Aceste clopote vor urma să ne cheme la rugăciune, să vestească comunității atât ceasurile de slujbă cât și bucuria anumitor evenimente și prăznuiri bisericești și civile, să însoțească și să marcheze momentele importante din viața noastră.