Donează pt. Așezământ

                    

Proiectele CBROM

 

Din darul lui Dumnezeu, lucrările de construcţie au avansat foarte bine, astfel încât structura de rezistenţă a clădirilor este finalizată, cele două clădiri, mănăstirea şi centrul comunitar fiind acoperite, iar la biserică lucrându-se acum (şi) la acoperiş. Forma şi armonia întregului ansamblu încep astfel să se întrevadă cu tot mai multă claritate. Actualmente se lucrează intens la tencuirea exterioară a bisericii, la montarea tâmplăriei din lemn (sageacuri, uşi şi ferestre) a mănăstirii, precum şi la realizarea instalaţiilor sanitare şi electrice. Se execută de asemenea o serie de lucrări de arhitectură şi zidărie uscată în interiorul mănăstirii. În curte se pun inelele pentru scurgerea apei pluviale.

 

Anunţăm cu bucurie încheierea acţiunii „ferestre pentru biserică”. Toate ferestrele au fost preluate spre donare, marea majoritate au fost deja şi plătite, astfel că aducem mulţumiri tuturor celor care le-au preluat spre donare (credincioşi, preoţi sau parohii), rugându-l pe Dumnezeu să le dăruiască toate cele de folos.

Rămân în continuare deschise „acţiunea celor 10.000”, prin intermediul căreia căutăm 10.000 de donatori care să se implice cu câte 100 EUR pentru susţinerea proiectului, precum şi acţiunea „Piatră şi trăinicie”. Cu detalii despre acestea vom reveni.

Având în vedere faptul că în curând vom contracta un credit bancar, pe lângă donaţiile punctuale, ne sunt de folos şi donaţiile lunare programate (Dauerauftrag sau SEPA-Lastschriftverfahren). Formulare pentru acestea se pot descărca aici. De mare folos este orice tip de donaţie, de orice mărime.

Cum puteți să ne sprijiniți din România aflați aici.

Îi mulţumim lui Dumnezeu şi tuturor sfinţilor noştri mijlocitori, în primul rând Sfântului Ierarh Calinic, ocrotitorul Aşezământului, pentru tot ajutorul. În acelaşi timp, mulţumim tuturor acelora care susţin acest demers: proiectanţi, executanţi, donatori, mijlocitori sau/şi rugători şi Îi rugăm pe Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi, dăruindu-le toate cele de folos spre mântuire.