Donează pt. Așezământ

                    

Proiectele CBROM

 

Drept răspuns la cererea mai multor susținători ai proiectului Așezământului din München să facilităm și donații prin sistemul de plăți electronice paypal, anunțăm cu bucurie că de acum puteți să donați pentru acest proiect frumos și folosind această tehnologie. Menționăm că transferul donațiilor se face direct în contul bancar al Centrului Bisericesc Munchen,  deschis in Germania, la Liga Bank, IBAN: DE76 7509 0300 0005 1307 35,  BIC: GENODEF 1M05.

Donații sigure și la câteva click-uri distanță. Sistemul de plăți prin paypal este sprijinit de sisteme de securitate performante și este rapid, fiind simplu de utilizat și neimplicând vreun comision sau taxă suplimentară pentru dumneavoastră. Tot ce vă trebuie este un cont de paypal sau un card de credit. Donațiile pot fi făcute de oriunde din lume și se realizează automat, prin debitarea (reținerea) direct de pe card, a sumei pe care dumneavoastră o alegeți. Dacă donația este făcută cu un card care nu este în EUR, atunci valoarea tranzacției se calculează la cursul băncii emitente din ziua respectivă. Puteți opta fie pentru o donație punctuală, fie pentru o donație lunară. Donațiile care ni le trimiteți prin paypal ajung pe aceleași cont pe care ajung și celelalte donații și veți primi și pentru acești bănuți Spendenquittung la sfârșit de an.

Taxe percepute de paypal. Vă rugăm totuși să nu uitaţi că, dacă pentru dumneavoastră să faceți o donație pentru proiect paypal nu percepe nici o taxă, noi totuși trebuie să plătim pentru fiecare sumă primită o anumită taxă. Taxa diferă în funcție de suma primită. Pentru sume de până în 2.000 EUR, trebuie să plătim 2,49% + 0,35 EUR. De exmeplu, dacă plătiți 10 EUR, noi vom primi 9,4 EUR. Dacă plătiți 50€, noi vom primi 48,4 EUR, iar dintr-o donație de 100 EUR noi primim 97,16 EUR. Detalii despre taxele care sunt percepute găsiți aici: https://www.paypal.com/businesswallet/classic-fees.

Trimiteți link-ul și prietenilor dumneavoastră. De multe ori am auzit că foarte mulți oameni sunt interesați ca proiectul Așezământului să fie finalizat cu bine și mulți chiar își doresc să sprijine financiar acest proiect, dar ocupați cu grijile acestei vieți nu reușesc să găsească timp spre a face o plată bancară. Deoarece sistemul de donații prin paypal ar elimina problema timpului de a face o plată, fiind o modalitate atât de rapidă de a dona, dar și datorită faptului că aproape oricine are cont de paypal, vă rugăm să spuneți și la alții că de acum ne pot ajuta și făcând o donație cât de mică prin paypal. Puteți să le trimiteți direct acest link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=K35A9P6S56652&source=url

Posibilitatea de a dona a devenit mai vizibilă în mediul online. Sistemul de plăți paypal oferă și butoane care pot fi puse pe pagini de internet, sau pagini de socializare. Astfel, veți observa că pe pagina cbrom.de de acum apare un buton de donații, ca în imaginea de mai jos (în varianta în română, dar și în varianta în germană).

Cu mulţumiri pentru susţinerea construcţiei Aşezământului şi prin intermediul paypal,

Serviciul Media al CBROM