Donează pt. Așezământ

                    

Proiectele CBROM

×

Eroare

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /2018/03/stalpi_19_martie is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Cu bucurie, anunţăm faptul că la 31 iulie 2018 s-a încheiat acţiunea de donare a stâlpilor cruciformi de la subsolul bisericii. Toţi cei 10 stâlpi, având fiecare dintre ei încrustat în corpul lor textul uneia din cele 10 porunci au fost preluaţi spre donare, iar sumele asumate au fost donate. Costul de planificare, producţie, transport şi montaj al unui stâlp a fost calculat la 9.300€, astfel încât în urma acestei acţiuni s-au colectat un total de 93.000€.

La finalul acestei acţiuni, ne exprimăm recunoştinţa faţă de donatorii acestor stâlpi de susţinere ai bisericii. Deoarece mulţi doresc să rămână anonimi, nu putem publica o listă a tuturor donatorilor. Mulţumim însă, în mod deosebit, parohiilor din Bremen, Frankfurt (parohia Sf. Ap. Bartolomeu) şi Schwäbisch Gmünd, care au donat, fiecare, suma totală corespunzătoare unui stâlp. Mulţumim de asemenea parohiilor din Dortmund şi Münster şi Asociaţiei Tinerilor (ATORG) care au donat împreună un stâlp. O apreciere deosebită se cuvine celor câteva familii care au donat singure contravaloarea câte unui stâlp, precum şi tuturor celorlalţi donatori. Suma pe care o poate dona cineva depinde de mulţi factori. Mai importantă decât mărimea sumei este însă dispoziţia dăruitoare şi jertfitoare care îl îndeamnă pe fiecare să se implice conform posibilităţilor lui, pe care Dumnezeu le cunoaşte cel mai bine. Pe EL îl rugăm să-i binecuvinteze pe toţi donatorii după măsura dragostei şi dăruirii lor.

Cu bucurie şi recunoştinţă,

+ Sofian Braşoveanul

Notă: Menţionăm că toţi cei 10 stâlpi au fost montaţi încă din lunile martie-aprilie în subsolul bisericii a cărei greutate o poartă. Ei vor putea fi văzuţi la locul lor pe măsură ce zidirea bisericii se va apropia de final şi se vor putea îndepărta schelele, iar la subsol se vor executa lucrările de arhitectură exterioară şi finisaj.

{gallery}/2018/03/stalpi_19_martie{/gallery}