Donează pt. Așezământ

                    

Proiectele CBROM

×

Eroare

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /2018/07/27/ is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Din darul lui Dumnezeu, lucrările la Aşezământul Bisericesc au decurs foarte bune în toată perioada derulării, începând cu 20 noiembrie 2017 şi până acum. Dumnezeu a binecuvântat demersul, încât lucrările s-au desfăşurat cu bine, fără evenimente nedorite, într-o atmosferă plăcută de înţelegere şi colaborare.

Stadiul actual al lucrărilor este următorul:

La corpul A (biserica), lucrările de zidărie continuă pe tot perimetrul bisericii. Zidurile au atins înălţimi între 4 şi 7 metri. În zonele interioare s-au realizat deja mai multe bolţi, iar la peretele exterior se pregăteşte în mai multe locuri cofrajul pentru cornişă.

La corpul B (centrul parohial-comunitar) s-au realizat pereţii de la nivelul subsolului, care au fost şi izolaţi împotriva apei şi termic şi s-a rutnat planşeul peste subsol. 

La corpul C (mănăstire) s-au finalizat în mare parte lucrările de zidărie de la etajul I. Acum se pregăteşte cofrajul de deasupra acestui nivel, pentru a se turna planşeul şi se lucrează la bolta de deasupra paraclisului mănăstirii.

{gallery}/2018/07/27/{/gallery}